Psychosynthese-café over “The Work” van Byron Katie

Image from activity

Informatie over activiteit

 • 07 oktober 2022
 • 13:30 - 17:30
 • 27 aanmeldingen
 • Standaardkosten € 60,50
 • Kosten voor leden € 30,25
 • Locatie

  Emmaus kerk
  Noorderwierweg 131
  3812DD Amersfoort

Hierbij nodigen we je van harte uit voor het Psychosynthese-café op:

vrijdag 7 oktober 2022

Thema: “The Work van Byron Katie"

Vakgroep: Psychosynthese

De workshop wordt gegeven door Liane den Hartog.
The Work is ontwikkeld door Byron Katie en is een manier om vrede in jezelf en met de wereld te vinden. Het is een methode waarmee je jouw belemmerende gedachten kunt bevragen door middel van 4 vragen en omkeringen en werkt vanuit het gegeven dat alleen jouw denken lijden veroorzaakt. In deze workshop leer je hoe je met The Work jouw belemmerende gedachten en die van je cliënten kan achterhalen en hoe je er vervolgens voor kan zorgen dat ze minder pijn en lijden veroorzaken.

Onderaan vind je uitgebreidere informatie over The Work en Liane den Hartog.
Plaats
: Emmaus kerk, Noorderwierweg 131 in Amersfoort

Tijd : 13.30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur, na afloop netwerken onder het genot van een hapje en drankje tot ± 17.30 uur. Hier kan je ook flyers van activiteiten, zelfgeschreven boeken en andere interessante zaken voor collega’s neerleggen!)

Kosten:
€ 25,- (ex BTW = € 30,25 inclusief BTW) voor NVPA-leden,
€ 50,- (ex BTW = € 60,50 inclusief) voor niet-leden.

Inschrijving en betaling uitsluitend via het NVPA (zowel voor leden als niet-leden): Psychosynthese Café over The Work.
Let op!: Leden moeten eerst inloggen als ze zich willen aanmelden zodat ze automatisch de ledenkorting krijgen!

Het aantal plaatsen is beperkt, maximaal 50 deelnemers, (mits de 1,5 meter-regel niet geldt) wees er dus snel bij!!
Leden van de vakgroep Psychosynthese hebben bij de inschrijving voorrang boven niet-leden. Iedereen kan zich alvast inschrijven, maar bij overtekening gaan leden voor. Sluitingsdatum voor inschrijving is vrijdag 30 september 2022.

De workshop is door de NVPA geaccrediteerd voor 3 studie-uren of 3 PSBK-uren. Je ontvangt na de workshop een certificaat van deelname.
Het Psychosynthesecafé is een initiatief van de vakgroep Psychosynthese van het NVPA. Het beoogt sinds 2002 een ontmoetingsplaats te zijn voor leden van de vakgroep, voor psychosynthesetherapeuten en -counselors en voor andere psychosociaal therapeuten, die in psychosynthese geïnteresseerd zijn. Ook leden van andere vakgroepen binnen de NVPA zijn van harte welkom!

Namens de voorbereidingsgroep: Elisabeth Hogelink, Richard Buijtenhek, Monique Feldmann, Yvonne Steenmetz (vakgroep-coördinator)

Bijlage: Meer informatie over The Work en Liane den Hartog:
Wat is The Work? (Zie ook bovenaan deze uitnodiging.)
The Work is eenvoudig, het is radicaal, het verandert je leven, het kan leiden tot een leven van vrijheid en plezier dat de meesten van ons zich nu nog niet eens kunnen voorstellen. Laat je niet meeslepen door je negatieve gedachtestroom, maar onderzoek ze. We lijden alleen als we een gedachte geloven die ingaat tegen dat wat is. Als onze geest helder is, is ‘wat er is’, wat we willen. The Work onthult dat wat je denkt dat niet had moeten gebeuren, moest gebeuren. Het moest gebeuren omdat het gebeurde, en geen denken in de wereld kan het veranderen. Dit betekent niet dat je het moet vergeven of dat je het moet goedkeuren. Het betekent alleen dat je dingen en situaties kunt zien zonder weerstand en zonder de verwarring van je innerlijke strijd.

Wie is Liane?
Mijn naam is Liane den Hartog zit sinds 1991 in het coach-vak. Ik heb mijn coach-praktijk Light Your Fire in 2003 opgericht en is gelokaliseerd aan de Oudezijds Achterburgwal 237 te Amsterdam. Ik was altijd een dromerig en filosofisch kind. Gedreven op zoek naar geluk was ik oneindig gefascineerd door Theologische- en levensvraagstukken. Op mijn 12e begon ik met Transcendente Meditatie. En vanaf mijn 19e ben ik diverse coachopleidingen gaan volgen waar het zwaartepunt altijd lag op diverse Cognitieve Gedragstechnieken. Vanaf mijn 19e begon ik met coachen en geven van trainingen. Coachen en Trainen zag ik in deze tijd nog als een hobby. Gewoon iets wat natuurlijk voor me voelde, ik leuk vond om te doen en mij goed ging. Ik kon toen nog niet bedenken dat je hier ook je ‘echte werk’ van kon maken. 
Na mijn studie Wijsbegeerte & Theogie, ben ik daarom als bedrijfsethica enkele jaren in het bedrijfsleven gaan werken zoals Heineken NV, Andersen, Ernst & Young. Mijn jobkeuze in het bedrijfsleven werd toen gedreven door mijn overtuigingen dat ik dan ‘geaccepteerd en waardering van anderen zou krijgen’. Echter, ik was niet goed in mijn werk en voelde me er ongelukkig. Gelukkig doorzag ik uiteindelijk deze bubbel van ideeën waar ik in zat en koos definitief voor mijn passie; het coach- en trainingsvak en heb toen Light Your Fire opgericht. 
Momenteel coach ik en geef ik opleidingen in The Work van Byron Katie